Haber Arşivi
- Yüksekokulumuzda “Erasmus Bilgilendirme Toplantısı” Gerçekleştirildi.
- Treko Gıda Sanayi Anonim Şirketi'ne Teknik Gezi Düzenlendi
- Yüksekokulumuzda Bağımlılıkla Mücadele ve İstismar Farkındalığı Konferansı Düzenlendi
- Yüksekokulumuz Aşçılık Programı Öğrencileri Başardı. ISUBÜ’ye Gastroantalya 2025’de Altın Madalya.
- Yüksekokulumuzda “Gıda Bilimi Ve Teknolojisi Alanında Yapay Zekâ Uygulamaları” Konulu Konferans Düzenlendi
- Yüksekokulumuzda “Ofisten Adalet Salonuna: Hukuk Sektöründe Büro Personelinin Stratejik Rolü” Konferansı Gerçekleştirildi
- Yüksekokulumuzda “Gıda Teknikerleri için Sürekli Gelişim ve Başarı Anahtarları” Söyleşisi Gerçekleştirildi.
- Yüksekokulumuzda “Muhasebede Yeni Trendler: Yapay Zekâ ve Otomasyon” Konferansı Gerçekleşti
- Yüksekokulumuzda 2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Akademik Genel Kurul Toplantısı Düzenlendi
- Yüksekokulumuz Aşçılık Programı MEDEK Değerlendirme Süreci, 6-8 Ekim 2025 Tarihlerinde Aşçılık Programımız Özelinde Gerçekleştirildi.
- Yüksekokulumuzda İş Sağlığı ve Güvenliği Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.
- "Göller Yöresinin Yakarışı 3" Eğirdir Etabı Yüksekokulumuzda Gerçekleştirildi
- Yüksekokulumuzda Temsilci Seçimleri Gerçekleştirildi
- Yüksekokulumuz Sınıf Temsilcileri ile Müdürlüğümüz Üst Yönetimi Toplantı Düzenledi.
- 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Akademik Genel Kurul Toplantısı