Yayın Tarihi: 16.12.2025 16:54

Yüksekokulumuz tarafından düzenlenen “Türkiye’de Aşçılık ve Gastronomi Derneklerinin Sektöre Katkıları” başlıklı etkinlik, yoğun katılımla gerçekleştirildi. Şehit Komiser Osman Demir Konferans Salonu’nda düzenlenen programa, özellikle Aşçılık Programı öğrencileri büyük ilgi gösterdi.

Etkinliğe; GastroAntalya ve Akdeniz Şefler Kulübü’nden Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Yüreğir, Başkan Yardımcısı Abbas Işık ve Genel Sekreter Pelin Ural konuşmacı olarak katıldı. Programda, aşçılık ve gastronomi derneklerinin sektörel gelişime katkıları, mesleki örgütlenmenin önemi ve genç şef adaylarına sunulan kariyer fırsatları ele alındı.

Soru-cevap bölümüyle interaktif bir şekilde tamamlanan programın ardından, konuşmacılara katkılarından dolayı Yüksekokulumuz yönetimi tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi. Etkinlik, öğrencilere sektörle doğrudan temas kurma ve mesleki vizyonlarını geliştirme açısından önemli kazanımlar sundu.