2025 yılı MEDEK akreditasyon süreci kapsamında Eğirdir Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı tarafından yürütülen çalışmalar, 21 Şubat 2025 tarihinde başvuru kabulü ile başlamış, 07 Mart 2025 tarihinde sözleşmenin imzalanmasıyla resmiyet kazanmıştır. Süreç doğrultusunda, öz değerlendirme raporu 27 Haziran 2025 tarihinde MEDEK Portal üzerinden sisteme yüklenerek tamamlanmıştır.
06–08 Ekim 2025 tarihleri arasında gerçekleştirilen saha değerlendirme süreci kapsamında, MEDEK Değerlendirme Takımı üniversitemizi ziyaret etmiştir. Takım Başkanı, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet SARIIŞIK başkanlığında; Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Öğr. Üyesi Doç. Dr. Yener OĞAN, SUBÜ Turizm Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Veli CEYLAN ve Arş.Gör. Süleyman Can SÜMERKAN’dan oluşan heyet, Yüksekokulumuz Aşçılık Programı özelinde detaylı değerlendirmelerde bulunmuştur.
Süreç içerisinde
MEDEK Değerlendirme Süreci iş planı çerçevesinde, üniversitemiz genelinde MEDEK
Değerlendirme başvurusu kabul edilen dokuz ayrı programın değerlendirici
takımlarının üyeleri, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Yılmaz ÇATAL ev
sahipliğinde Çiftçi Eğitim merkezi’nde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ramazan
ÖZÇELİK, Prof. Dr. Murat ÖZTÜRK,
Prof. Dr. Ayhan GÖSTERİT, Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Gürkan KALKAN, Meslek Yüksekokulu müdürleri, Yüksekokulumuz Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Bşk. Öğr.
Gör. Çetin MEYDAN, Yüksekokulumuz Aşçılık Programı MEDEK Değerlendirme
Süreci Komisyon Başkanı Öğr. Gör. Hüseyin DUMAN, MEDEK Değerlendirme Sürecindeki Program
bölüm başkanları ve dış paydaşların katılımı ile akşam yemeği organize
edilmiştir.
Yemek organizasyonu, Yüksekokulumuz Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı ve Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı tarafından üstlenilmiştir. Aşçılık Programı Öğr. Gör. Atilla GÖKDEMİR ve Öğr. Gör. Fatih HERDEM öncülüğünde, öğrencilerle birlikte hazırlanan menüde; Düğün Çorbası, Paçanga Böreği, Şakşuka, Humus, patates püresi ve sebze sote eşliğinde Rosto Köfte, Mevsim Salata ve Elmalı İrmik Helvası yer almıştır. Yemek servisi, Öğr. Gör. İlhami MERCAN nezaretinde Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencileri tarafından gerçekleştirilmiştir.
Yemek sonrası Rektör Prof. Dr. Yılmaz ÇATAL, yemek organizasyonunda görev alan öğretim elemanlarını ve öğrencileri tek tek tebrik etmiş ve hatıra fotoğrafı çektirmiştir.


.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)

.jpeg)

.jpeg)