Yayın Tarihi: 17.11.2025 15:52

17 Kasım 2025 Pazartesi günü saat 11.30’da Yüksekokulumuz konferans salonunda, Aydın Kültür Varlıkları Koruma Kurulu’nda Uzman olarak görev yapan Duygu ENGİN’in konuşmacı olduğu “Gıda Teknikerleri için Sürekli Gelişim ve Başarı Anahtarları” konulu söyleşi düzenlendi. Etkinlik, Mesleki Söyleşiler kapsamında Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Sezen COŞKUN moderatörlüğünde gerçekleştirildi.

Söyleşide, Gıda Teknikerinin Rolü ve Önemi, Gıda Sektöründe Değişim Dinamikleri, Mesleki Yetkinlikler, Yaşam Boyu Öğrenme Yaklaşımı, Kariyer Planlama Stratejileri, Profesyonel Ağ Oluşturma, Sürdürülebilirlik ve Etik Değerler gibi önemli başlıklara değinildi.

Öğrencilerin mesleki gelişimlerine ışık tutan etkinlik, soru ve cevap bölümünün ardından sona erdi.