Yayın Tarihi: 13.12.2023 11:04

11 Aralık 2023 tarihinde madde bağımlılığı ile mücadele kapsamında Isparta Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen konferansta Polis Memuru Engin ÇAĞLAR Yüksekokulumuz öğrencileriyle buluştu. Polis Memuru Engin ÇAĞLAR öğrencilerimize madde bağımlılığının ne olduğunu, zararlarını, bağımlılığa giden yolun aşama ve evrelerinden bahsetti. Madde kullanımı ve bağımlılığının insan fizyolojisine ve psikolojisine yarattığı tahribat ve Madde kullanımının aşırı ekonomik maliyet, ölüm oranlarında artış ve aile dengelerinin bozulması gibi temel konularda ciddi sarsıcı etkilere yol açtığını dile getirdi. Kapanış konuşmasının ardından teşekkürlerini sunan Polis Memuru Engin ÇAĞLAR’a Yüksekolumuz Yüksekokul Müdürü Öğr.Gör. Mustafa GÖK tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.