19 Ağustos 2019 Pazartesi

Yüksekokulumuzda Eğirdir Kaymakamı Sayın Abdullah AKDAŞ Tarafından Konferans verildi.

02 Mayıs 2019 Perşembe 16:21 tarihinde eklendi | 168 defa okundu

Kariyer günleri etkinlikleri kapsamında Eğirdir Kaymakamı Abdullah AKDAŞ öğrencilerimize “Mülki İdareler ve Yönetim Sistemi” konulu konferans vermek üzere Meslek Yüksekokulumuz Şehit Komiser Osman DEMİR Konferans Salonunda öğrencilerimizle buluştu.

Meslek Yüksekokulu Müdürümüz  Öğr.Gör. Mustafa GÖK’ün açılış konuşmasının ardından  Eğirdir Kaymakamı Abdullah AKDAŞ  mesleki deneyimlerini ve ülkemiz yönetim sistemi uygulamaları ve mülki idarecilik hakkında deneyimlerini paylaştı. Öğrencilerimizin mülki idareler ve kamu kurum kuruluşlarının işleyişleri, kurumlarda staj ve kariyer olanakları hakkında sorularını cevaplandırdı. Soru cevap şeklinde verimli bir konferans gerçekleştirildi.

Konferans sonunda Yüksekokulu Müdürümüz Öğr.Gör. Mustafa GÖK Eğirdir Kaymakamı Sayın Abdullah AKDAŞ’a teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu.

Tanıtım Broşürü