22 Ocak 2020 Çarşamba

21 Kasım 2019 Perşembe 16:49 tarihinde eklendi | 110 defa okundu

EĞİRDİR MESLEK YÜKSEKOKULUNDA
DANIŞMA KURULU TOPLANTISI DÜZENLENDİ

EğirMeslek Yüksekokulu Birim Danışma Kurulu Toplantısı 20.11.2019 tarihinde Yüksekokulumuzda yapıldı. Toplantıya Eğirdir Kaymakamı Adem ÇELİK, Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK, Eğirdir Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr.Gör.Mustafa GÖK, Ziraat Odası Başkanı Osman SARIDOĞAN, Eğirdir Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Yusuf ÖNGÜN, Eğirdir Esnaf Odası Başkanı Murat YALKIN, Eğirdir Şöförler Odası Başkanı Ahmet TAKIR ve Esnaf Veli GÜLERYÜZ katıldı.Toplantıda Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Eğirdir Meslek Yüksekokulunda bu yıl uygulanmaya başlayan 3+1 İşyeri Eğitim Modeli, eğitim-öğretim faaliyetlerinde kalitenin arttırılması, 3+1 İşyeri Eğitim Modelinde kamu özel sektör işbirliğinin arttırılması ve birçok konuda bilgi alışverişinde bulunuldu.

Tanıtım Broşürü