Yayın Tarihi: 30.08.2023 23:02

Yüksekokulumuzun 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Akademik Genel Kurul Toplantısı 23 Şubat 2023’te saat 10.30’da Yüksekokul Müdürümüz Öğr. Gör. Mustafa GÖK, Müdür Yardımcıları, bölüm başkanları ve akademik personelin katılımı ile gerçekleştirildi.

Yüksekokul Müdürümüz Öğr. Gör. Mustafa GÖK toplantıda yaptığı konuşmada, Kahramanmaraş merkezli depremin illerimizde yarattığı yaranın sarılması için millet olarak seferber olunduğunu, bu seferberlikte Üniversitemizin üzerine düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirdiğini ve getirmeye devam edeceğini belirtti.

Deprem nedeniyle bu bahar yarıyılı üniversitelerde eğitimin uzaktan öğretim şeklinde gerçekleştirilmesi kararı sonrasında sürecin sorunsuz bir şekilde ilerlemesine yönelik tüm planlamaların yapıldığını ifade etti.

Toplantıda Yüksekokulumuz programları 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı eğitim-öğretim, bilimsel yayınlar ve araştırmalar yönünden değerlendirildi. 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılına başlarken eğitim-öğretim ve bilimsel çalışmalar yönünden kalite artışını sağlayacak hususlar görüşüldü.

Yüksekokul Müdürümüz Öğr. Gör. Mustafa GÖK toplantıya katılan tüm akademik personelimize teşekkür ederek, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı ve başarılı geçmesi temennileriyle toplantıyı sonlandırdı.