Yayın Tarihi: 30.08.2023 23:02

Simit Sarayı Kıdemli Kalite Güvence MüdürüOkşan Akyıl Aktaş ın hazırlamış olduğu “Unlu Mamüller Sektöründe Kalite Kontrolün Önemi” isimli bilgi paylaşımı 27.05.2021 tarihinde online olarak düzenlenmiştir. Konferans programına @simitsarayı firmasının değerli üst yönetim üyeleri, kalite kontrol departmanı personeli, farklı üniversitelerin kıymetli akademisyen hocaları, Eğirdir Meslek Yüksekokulu Gıda Kalite Kontrol Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Nilgün H. BUDAK, Dr. Öğr. Üyesi Sezen COŞKUN, Dr. Öğr. Üyesi Azim ŞİMŞEK, okulumuz hocalarından Öğr. Gör. Pınar DAĞ GÜMÜŞ ve Eğirdir MYO nun mezun ve devam eden öğrencileri katılmıştır.

Konferansta unlu mamüller sektörünün kalite kontrol basamakları, yarı pişmiş dondurulmuş ürünlerin üretimi ve kalite kontrol aşamaları, tarladan sofraya gıdanın serüveni ayrıntılı anlatılmıştır. Ayrıca firmada kullanılan alet ekipmanlar görselleri ile anlatılmış ve laboratuvar analizleri hakkında bilgi aktarılmıştır. Simit sarayı işletmesinde üretilen simit, börek, yaş pasta, sandviçler hakkında detaylı bilgi aldığımız Kıdemli Kalite Güvence MüdürüYük. Gıda Müh. sayın Okşan Akyıl Aktaş, işyeri eğitimine verdiğimiz hassasiyeti desteklemiş ve İstanbul ilinde destek olabilecekleri bildirmiştir.