Isparta Valiliği, Eğirdir Kaymakamlığı ve Eğirdir Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleşen Türk mutfağı haftası etkinliklerine Eğirdir MYO aşçılık programı da katılım sağladı.
Türk Mutfağı Haftası kutlama etkinliklerinde Eğirdir MYO otel lokanta ve ikram hizmetleri bölümü öğretim görevlileri Çetin Meydan, Hüseyin Duman, Atilla Gökdemir, Fatih Herdemve bölüm öğrencilerinden İlayda Demirok, Kevser Günder ve Ayşe Özkan’ın birlikte hazırlamış olduğu menüde Eğirdir’in geçim kaynağı olan elma ön plana çıktı. Etkinlik alanında sergilenen düğün çorbası, elmalı yeşil salata, elmalı kebap, yeşil elmalı levrek fileto ve elmalı irmik helvası standı gezenlerden tam not aldı.