Konuşmacı olarak MSC CruisesLines Türkiye Temsilcisi Ve Doğu Akdeniz Üniversitesi Öğr. Gör. Muammer Songur’un katıldığı Turizmde Yurt Dışı Kariyer İmkanları konulu konferans 02 Kasım 2021 Salı günü Saat: 14:00 de MAREM Meyvecilik Araştırma Enstitüsü Konferans Salonu’n da gerçekleştirildi. Konferansa Eğirdir MYO Md. Yrd. Öğr. Gör. Çetin Meydan, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Hüseyin Duman, öğretim görevlileri Fatih Herdem, Gülsüm Kasap, İlhami Morçin, Ayşegül Gök ve okulda öğrenim gören 186 öğrenci katılım sağladı.

İki saat süren konferansta yüzer otellerde (CruiseShips) ve Amerika’da bulunan otellerde iş bulabilmenin şartları, cruise gemilerinde çalışma koşulları, elde edilecek kazançlar hakkında bilgilerin, görseller ve videolar ile verildi. Konferans sonunda MSC CruisesLines Türkiye Temsilcisi Ve Doğu Akdeniz Üniversitesi Öğr. Gör.Muammer Songur’a Eğirdir MYO Md. Yrd. Öğr. Gör. Çetin Meydan tarafından teşekkür belgesi taktim edildi.