13 Ocak 2021 Perşembe günü Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Programı Aşçılık NÖ ve İÖ İle Turizm Ve Otel İşletmeciliği Programlarında öğrenim gören toplam kırk öğrenci, 2021-2022 eğitim öğretim güz yy da sorumlu oldukları“İşyerinde Mesleki Eğitim” dersini, protokol imzalanmış olan işyerlerinde uygulamalı olarak dönem boyunca işyeri koşullarında bizzat çalışarak yerine getirdiler.
11 Ocak 2022 tarihinde dönemin bitmesi ile ilan edilen “işyerinde mesleki eğitim” takvimi çerçevesinde bulundukları işletmelerdeki“İşyerinde Mesleki Eğitim” ile ilgili Kazanımlarını Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü İşyerinde Mesleki Eğitim KomisyonuÜyeleri olan Öğretim Görevlileri Hüseyin Duman, Atilla Gökdemir, Fatih Herdem, İlhami Morçin, Gülsüm Kasap ve Çetin Meydan’a13 Ocak 2022 tarihinde sunumları ile aktardılar.
Sunumlardan edinilen bilgilerden, öğrencilerin “İşyerinde Mesleki Eğitim” uygulamasından oldukça memnun oldukları gözlemlendi.
21 Şubat 2022 tarihinden itibaren başlayacak olan 2021-2022 Bahar Yarıyılında da Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Programı Aşçılık NÖ ve İÖ İle Turizm Ve Otel İşletmeciliği Programlarından seksen civarında öğrencinin “İşyerinde Mesleki Eğitim” çerçevesinde işletmelerde görev alması beklenmektedir.