Yayın Tarihi: 15.02.2024 11:56

Değerli Öğretim Elemanları;

2023-2024 Eğitim-öğretim yılı bahar döneminde üniversitemiz “Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Ders Devamının Takibi Uygulama Esasları (İSUBÜ-Mobil Yoklama)” na göre Mobil uygulama ile veya OBS üzerinden öğrenci yoklamaları alınacaktır.

Öğretim elemanı tarafından alınan mobil veya manuel yoklamalar alındıktan sonra en geç bir hafta içerisinde sisteme girilmelidir. Öğrencilerimizin mobil uygulamadan veya OBS üzerinden devam yüzdelerini takip edebilmeleri için yoklamaların kaydedilmesi önem arz emektedir. Bu dönem ve sonraki dönemlerde öğretim elemanları sadece 2 haftalık yoklamaları düzeltebileceklerdir. Yoklamaya katılmakta sorun yaşayan öğrencilerimize ve dersi alan tüm öğrencilere her öğretim elemanının bu duyuruyu yapması rica olunur.

Not: Devamsızlıkların düzenli alınmaması nedeniyle sistem üzerinden not girişi yapmayan Öğretim Elemanları öğrencilere daha önce harf notu vermedi ise final veya bütünleme notunu düzeltme formu ile veremeyecektir.