Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Eğirdir MYO tarafından öğrencilere "Nefes & Meditasyon Atölyesi" etkinliği yapıldı. Etkinlik kapsamında Süleyman Demirel Üniversitesi İ.İ.B.F Bankacılık ve Finans Bölümünde görev yapan, aynı zamanda Wellbeing Uzmanı olan Doç.Dr.Burcu ASLANTAŞ ATEŞ’ in  katılımıyla  “Nefes & Meditasyon Atölyesi" konulu etkinlik Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Merve PAÇACI moderatörlüğünde 27.10.2022 tarihinde saat 11:00 ‘da açık havada yüksekokulumuzun bahçesinde gerçekleştirildi. Atölyemize akademik/ idari personelimiz, öğrencilerimiz ve misafirlerimizin yoğun katılımı sağlandı. Atölyede stres ile başa çıkmanın yolları, sağlıklı beslenme, wellbeing felsefesi gibi birçok konu hakkında bilgi paylaşımının yanı sıra doğru nefes alma teknikleri ve meditasyon uygulamaları ile verilen bilgiler pekiştirildi.

Etkinliğin sonunda Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğr.Gör. Mustafa GÖK tarafından Doç.Dr.Burcu ASLANTAŞ ATEŞ Hocamıza Teşekkür Belgesi takdim edildi.