Yayın Tarihi: 10.11.2023 16:36

Eğirdir Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Bölümü tarafından “Cumhuriyetin 100.Yılında 100 Etkinlik”programları kapsamında “Cumhuriyetin 100. yılında Muhasebe Mesleği ve Geleceği” konulu konferans düzenlenmiştir.Okulumuz B blok205 nolu sınıfta gerçekleşen konferansa SMMM Mehmet KAYA, yüksekokul Müdürümüz Öğr. Gör. Mustafa GÖK ve bölüm öğrencilerimiz katılmıştır. Kendiside aynı zamanda Eğirdir Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Bölümü mezunu olan SMMM Mehmet KAYA Cumhuriyet’in ilk yıllarından günümüze kadar meslekte yaşanan gelişmeler ve değişimler hakkında bilgiler vermiştir. Ayrıca, mesleğin geleceği ve meslekteki dijital gereksinimler ve dijital dönüşüm konuları hakkında açıklamalarda bulunmuştur. Konferansın sonunda yapılan soru cevap bölümünde öğrencilerimizin meslek ve mesleki kariyer ile ilgili merak ettikleri konular hakkında sorular cevaplandırılmıştır.