Muhasebe Mesleğinin Geleceği Konulu Konferans Gerçekleştirildi

10 Haziran 2022 Cuma 08:56 tarihinde eklendi | 164 defa okundu

Eğirdir Meslek Yüksekokulunda 09 Haziran 2022  tarihinde saat 15.00’de Şehit Osman DEMİR Konferans Salonunda Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerine Isparta Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Hüseyin KARACA, Oda Başkan Yardımcısı Uğur ASLAN, Oda Sekreteri Mehmet Buğra TURHAN ile Oda Saymanı Ahmet GÖNÜL tarafından “Muhasebe Mesleğinin Geleceği” konul konferans verildi.

Konferansa Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Mustafa GÖK, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mehmet DUMLUPINAR,  Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı Öğretim Elemanı Öğr.Gör. Ahmet BÜYÜKKÜPÇÜ, Muhasebe ve Vergi Bölüm Öğretim Elemanı Öğr.Gör. Murat GELERİ ve Muhasebe ve Vergi Uygulama Programı Öğrencileri ile Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı öğrencileri katıldı. Konferansın ardından konuşmacılara Yüksekokulumuz Müdürü Öğr.Gör. Mustafa GÖK ve Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Mehmet DUMLUPINAR ile Öğretim elemanları tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.