23.05.2024 tarihinde Isparta ili Eğirdir ilçesinde faaliyet gösteren Meyvecilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğüne Gıda İşleme Bölümü 1. ve 2. sınıf öğrencilerine yönelik Tahıl Ürünleri Teknolojisi ve Kalite Analizleri, Meyve Sebze Teknolojisi ve Kalite Analizleri, Et Ürünleri Teknolojisi ve Kalite Analizleri, Enstrümental Analiz, İşletme Yönetimi ve Pazarlama, Su Analizleri, Gıda Muhafaza Yöntemleri, Kalite Yönetim Sistemleri, Balık ve Kanatlı Etlerinde Kalite, Yağ Analizleri, Gıda Ambalajlama Teknolojisi, Fermente Ürünler Teknolojisi ve Kalite Analizleri, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Endüstrisi Makine ve Ekipmanları ve Gıdalarda Duyusal Kalite Kontrolü dersleri kapsamında verilen teorik ve/veya uygulamalı eğitim bilgilerinin sahada görülmesi, bilgilerin pekiştirilmesi amacıyla; enstrümantal analizleri, enstrümantal cihazları, farklı gıda depolama tekniklerini (modifiye atmosferde depolama vb.) uygulamada görmeleri amacıyla Bölüm Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Havva Nilgün BUDAK, Doç. Dr. Azim ŞİMŞEK, Doç. Dr. Sezen COŞKUN ve Dr. Öğr. Üyesi Şelale YALÇINÖZ eşliğinde teknik gezi düzenlenmiştir.