22 Ocak 2020 Çarşamba

Meslek Yüksekokulumuzda “İlçemizi Tanıyalım” Etkinlikleri Devam Ediyor

22 Ekim 2019 Salı 15:20 tarihinde eklendi | 276 defa okundu

Eğirdir Meslek Yüksekokulunun Eğirdir Belediyesi ile iş birliği içerisinde düzenlediği etkinlikle öğrenciler, bölgemizi gezerek keşfetmeye ve tanımaya başladılar. Etkinlik kapsamında 20 Ekim 2019 tarihinde Kovada ve Yazılı Kanyon gezisi düzenlendi. Geziye Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Eğirdir Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı  Öğr. Gör. Mehmet DUMLUPINAR ve Dr. Öğr. Üyesi Ertuğrul BAYER öğrencileri ile birlikte katıldılar.

Kovada Gölü Milli Parkı’nda ve Yazılı Kanyon’da öğrenciler bol bol fotoğraf çekilerek, neşeli saatler geçirdiler. Program sonunda öğrenciler Eğirdir Meslek Yüksekokulu ve Eğirdir Belediyesine teşekkür ettiler.

İlçemize gelen öğrencilerimizin öğrenim süreleri içerisinde yaşadığı coğrafyayı tanımadan Isparta’dan ayrıldığı düşünülerek gerçekleştirilen projede, bölgemizin önemli tarihi ve doğal güzellikleri tanıtılacak ve bu gezilerle gönüllü turizm elçileri olan öğrencilerimiz sayesinde Eğirdir ve çevresinin etkili bir şekilde tanıtımı sağlanmış olacak.

Tanıtım Broşürü