Eğirdir Meslek Yüksekokulu 30 Mayıs 2022 tarihinde saat 14.30’da Şehit Osman DEMİR Konferans Salonunda Eğirdir Mavigöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Eğirdir Anadolu İmam Hatip Lisesi, Eğirdir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi son sınıf YKS sınavına girecek öğrencileri ile buluştu.

Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Mustafa GÖK, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Mehmet DUMLUPINAR, Öğr. Gör. Çetin MEYDAN, Gıda Kalite Kontrol Analizi Programı Dr.Öğr. Üyesi Sezen COŞKUN, Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkanı Öğr. Gör. İbrahim DEMİRTAŞ, Aşçılık Programı Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Atilla GÖKDEMİR okulumuzun, bölüm ve programlarının tanıtımını yaptılar. Lise son sınıf öğrencileri okulumuz derslik ve laboratuarlarını gezerek yapılan uygulamalar eğitim ve öğretim hakkında bilgilendirildi.