20 Nisan 2019 Cumartesi

Kariyer ve İş Görüşmesi Konulu Konferans Düzenlendi.

13 Nisan 2019 Cumartesi 20:07 tarihinde eklendi | 30 defa okundu

Eğirdir Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Turizm ve Otel İşletmeciliği ve Aşçılık Programı öğrencilerine yönelik “Kariyer ve İş Görüşmesi” konulu konferans düzenlendi. Konferansta Selectum Belek Otel Operasyon Müdürü Metin Dinçer ve Executive Chef Mustafa Yankavi konuşmacı olarak öğrencilerle bir araya geldiler. Otel yöneticileri hem kendi kurumsal kimliklerini öğrencilere aktardılar hem de kariyer olanakları hakkında bilgiler verdiler. Daha sonra öğrencilerin iş ve staj ile ilgili sorularını cevapladı.İş başvuruları ve staj için ön görüşmeler yapması ileprogram sona erdi.

Konferansa Otel,Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü akademik personeli ve öğrencileri katıldı. Konferans sonunda katılımcılara Bölüm Başkanı Öğr.Gör.Hüseyin DUMAN tarafından teşekkür edilerek; teşekkür belgesi takdim edildi.