Eğirdir Meslek Yüksekokulu Gıda Kalite Kontrol ve Analizi Programı 1. ve 2. Sınıf öğrencilerimize 25.10.2021 tarihi saat 12.00 de oryantasyon eğitimi düzenlenmiştir. Program’a Eğirdir Meslek Yüksek Okulu Gıda Kalite Kontrol Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Nilgün H. BUDAK, Dr. Öğr. Üyesi Sezen COŞKUN ve öğrenci işleri personeli Emel Çelik ayrıntılı bilgi vermek amacı ile katılmıştır. Toplantıda okulumuz tanıtılmış olup OBS sisteminin kullanımı, ders geçme ve mezuniyet koşulları, işyeri eğitimi sistemi, DGS ile geçiş koşulları ve geçilebilecek programlar hakkında bilgiler verilmiştir. Özellikle öğrenci işlerinden sorumlu personelimiz Emel Çelik tarafından öğrencilerin karşılaşabilecekleri kayıt yenileme, ekle-sil işlemleri, mezuniyet koşulları vb. konularda bilgi aktarımı sağlanmıştır. Gıda Kalite Kontrol ve Analizi Programından mezun olup DGS geçişi yapabilmiş öğrencilerin başarı öyküleri, ayrıca mezun öğrencilerimizin şu an çalışmakta oldukları kurum ve kuruluşlar anlatılmıştır.

Tüm öğrencilerimize eğitim döneminde BAŞARILAR diliyoruz.