Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nin 2021-2022 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni 23 Haziran 2022 tarihinde Perşembe günü 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında  Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof.Dr. İbrahim DİLER’ in Atatürk Anıtına Çelenk sunumu saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Akabinde Isparta Atatürk Stadyumunda düzenlenen mezuniyet törenine Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesinin tüm birimleri ve Eğirdir Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğr. Gör. Mustafa GÖK,  Bölüm Başkanlarımız, Bölüm öğretim elemanları ve mezun öğrencilerimiz katıldı. Atatürk Stadyumunda mezun öğrencilerimiz Mehter Takımı eşliğinde kortej geçişi yapıp Protokolü ve ailelerini selamladılar. Törende ISUBÜ Rektörümüz Prof.Dr.İbrahim DİLER mezun öğrencilerimize hitaben konuşma yaptı. Isparta Valimiz Sayın Aydın BARUŞ da mezun öğrencilere hitaben mezuniyetlerinin tüm gençlere ve ailelerine hayırlı olmasını diledi. Protokol üyeleri mezun öğrencilerimize hediyeler verip başarılarını kutladılar. Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Yıldız BOLAT tarafından mezun tüm öğrencilere okutulan ant içme töreninin ardından öğrenciler keplerini havaya atarak mezuniyetlerini kutladılar. Tüm mezun öğrencilerimizi tebrik eder, bundan sonraki yaşantılarında sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz.