08.11.2021 Pazartesi günü saat 16:00’da Meslek Yüksekokulumuz Şehit Osman DEMİR Konferans Salonunda, Cebeci Süt ve Süt Ürünleri Tarım Hayvancılık San. Ve Tic. LTD ŞTİ’de Gıda Teknikeri olarak çalışan mezun öğrencimiz Emre UYSAL tarafından “İŞLETMELERDE MESLEKİ EĞİTİM DERSİNİN İŞ BAŞVURUSUNDA ÖNEMİ; GIDA ÜRETİM SEKTÖRÜ ÖRNEĞİ” konulu konferans verildi. Emre Uysal okul stajını ve iş yeri eğitimini aynı firmada tamamlamış ve mezuniyeti ile birlikte işe başlamıştır. Konferansa Gıda İşleme Bölümü, Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı 1. ve 2. sınıf öğrencileri ile bölüm hocaları Doç. Dr. Nilgün BUDAK ve Dr. Öğr. Üyesi Sezen COŞKUN katılmıştır. Konferansın sonunda okul müdürümüz Öğr. Gör. Mustafa GÖK tarafından teşekkür belgesi takdim edilmiştir. Öğrencimiz Emre UYSAL’a verdiği ayrıntılı ve açıklayıcı bilgilerden dolayı teşekkür eder, iş yaşamında başarılar dileriz.