Yayın Tarihi: 05.03.2024 16:49

Eğirdir MYO Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı programı hukuk sektöründe büro personellerinin yeri konulu konferans düzenledi.

Avukat Aliye KARTAL’ın konuşmacı olarak katıldığı konferansta hukuk sektöründe uygulanan iş akışı ve hukuk büroda görevli asistanların görev ve sorumlulukları hakkında bilgi verildi. İşletmede mesleki eğitim kapsamında ilgili alanda eğitim alacak öğrencilerin dikkat etmesi gereken hususlarla ilgili detaylı ve önemli bilgiler aktaran Av. Aliye KARTAL dış paydaş olarak eğitim-öğretim sürecine desteklerinin devam edeceğini belirti. Konferans esnasında işletmede mesleki eğitimini Av. Aliye KARTAL’ın hukuk bürosunda tamamlayan BYA 2.sınıf öğrencisi Hande Hanım GÜL süreçle ilgili görüşlerini ve memnuniyetini dile getirdi. Konferansa Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Merve PAÇACI, Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölüm akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Hatike KOÇAR UZAN ve Öğr. Gör. Ahmet BÜYÜKKÜPCÜ, BYA 1. ve 2. Sınıf öğrencileri ile İKY 1.sınıf öğrencileri katılım sağladı.

Konferans sonunda Av. Aliye KARTAL’a teşekkür belgesi ve çiçek takdim edildi.