Yayın Tarihi: 08.01.2024 11:51

13.12.2023 tarihinde Eğirdir Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü  Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencilerine yönelik “HMS Otel Programı” Eğitimi verildi.HMS Otel Programı Kurumunda görevli Ali BÜYÜKGEZİRCİ tarafından verilen eğitimde Rezervasyon, Ön Kasa, CRM, Gün Sonu, Kat Hizmetleri modülleri ayrıntılı şekilde anlatıldı. Eğitimi başarıyla tamamlayan öğrencilere Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Hüseyin DUMAN, Öğr. Gör. Çetin MEYDAN ve Dr. Öğr. Gör. Gülsüm KASAP tarafından katılım belgesi takdim edildi.

Eğitim programını başarıyla tamamlayan öğrenciler, sertifikalarını alarak sadece bireysel başarılarını değil, aynı zamanda bu alandaki yetkinliklerini vurgulamış oldular. Kazanılan sertifikanın, katılımcılara sektörde öne çıkma ve istihdam alanında rekabet avantajı elde etme fırsatı sunacağı düşünülmektedir.  Eğirdir Meslek Yüksekokulu, öğrencilere sunduğu eğitim programları ile sektöre nitelikli elemanlar kazandırmaya devam etmektedir.