25.06.2022 tarihin de Gıda İşleme Bölümü, Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı 1. ve 2. sınıf öğrencileri ve bölüm öğretim üyelerinin katılımıyla, Eğirdir’de faaliyet gösteren T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Meyvecilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’ne teknik gezi düzenlenmiştir. Gezide kurum kimyasal ve mikrobiyoloji laboratuvarları ziyaret edilmiş, spektrofotometrikgıda analizleri ve PCR testi hakkında bilgiler aktarılmıştır.Aynı kurumda çalışmakta ve okulumuzda Enstrümental Analiz dersini de vermekte olan Ziraat Yüksek Mühendisi Melih AYDINLI hocamız tarafındanuygulamalı olarak HPLC cihazında Glukoz Tayini öğrencilerimizle birlikte yapılmıştır. Bölümümüze ve öğrencilerimize bu dönemki katkıları nedeniyle Melih AYDINLI hocamıza teşekkür ederiz.