22 Ocak 2020 Çarşamba

“Geleceğe Nefes” Seferberliği Kapsamında Fidan Dikim Etkinliği

11 Kasım 2019 Pazartesi 22:01 tarihinde eklendi | 130 defa okundu

EĞİRDİR MESLEK YÜKSEKOKULU PERSONELİ VE ÖĞRENCİLERİ “GELECEĞE NEFES” SEFERBERLİĞİ KAPSAMINDA FİDAN DİKİM ETKİNLİĞİNE KATILDI

Eğirdir Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr.Gör. Mustafa GÖK, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör.Çetin MEYDAN, Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Mehmet DUMLUPINAR, Doç.Dr.Nilgün BUDAK, Dr.Öğr.Üyesi Sezen COŞKUN, Öğr.Gör.Nuri KUTLU, Öğr.Gör. Atilla GÖKDEMİR, Ücr.Öğr.Gör. Sevinç ŞAHİN DAĞLI, Ücr. Öğr.Gör. Nagihan İNCE Yüksekokul Sekreteri Yaşar GÜNAYDIN ve Eğirdir Meslek Yüksekokulu öğrencileri Tarım ve Orman Bakanlığı koordinasyonunda başlatılan "Geleceğe Nefes" seferberliği çerçevesinde 11 Kasım saat 11.11'de Eğirdir Sevinçbey köyü Beşevler mahallesinde düzenlenen  11 milyon fidan dikme seferberliğine katıldı.

Tanıtım Broşürü