Bucak’lı İşadamı Mehmet CADIL Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’ün daveti üzerine Eğirdir’e geldi. İlçemizde bulunan Üniversite öğrencilerine Eğirdir Kervansaray Düğün Salonunda bir konferans verdi.İş hayatındaki tecrübelerini ve hayat tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.

11 Mayıs 2022 tarihinde saat 14.00’de gerrçekleşen programa Eğirdir Kaymakamı Adem ÇELİK, Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK,Öğretim Görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Salona girerken büyük alkış ve coşkuyla karşılanan İşadamı Mehmet CADIL’ın konferans öncesi hayat hikayesini anlatan video gösterildi.

İşadamı Mehmet CADIL yaptığı konuşmalarla salondan büyük alkış aldı. Program sonrasında Eğirdir Meslek Yüksek Okulunu ziyaret ederek Aşçılık programı öğrencileri ile birlikte Mutfakta yapılan ders uygulamalarına katıldı. Öğrencilerimizle iş tecrübelerini paylaşan hayırsever İşadamı Mehmet CADIL’a teşekkür eder;  kendisine sağlıklı bir yaşam dileriz.