Yayın Tarihi: 30.08.2023 23:02

Eğirdir Meslek Yüksekokulu Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü Turizm Ve Otel İşletmeciliği Programı birinci ve ikinci sınıf öğrencilerinin katılımıyla, MAKÜ bünyesinde bulunan beş yıldızlı Lavanta Tepesi Otel’e teknik gezi düzenlendi.

16 Aralık 2022 Cuma Günü Öğr. Gör. Çetin Meydan Ve İlhami Mercan nezaretinde gerçekleşen teknik gezide, öğrencilere otel hakkındaki bilgilendirmeler, aynı zamanda Eğirdir MYO Turizm Ve Otel İşletmeciliği Programı mezunu Lavanta Tepesi Otel Satış Ve Pazarlama Müdürü Mehmet Cüce tarafından yapıldı.

Cüce; “Otelimiz kampüs yerleşkesinde bulunan spor merkezlerinde yararlanabilme imkanı sunmaktadır. 18.000 metrekarelik açık spor alanlarına sahip olan Sporcu Eğitimi ve Kamp Merkezi'nde: 3 Adet FIFA standartlarında doğal çim antrenman sahası,1 Adet FIFA standartlarında Ulusal ve uluslararası maç yapılabilecek standartlarda 68m*105m çevre ölçülerine sahip ışıklandırmalı doğal çim zemin son teknoloji stadyum, yarı olimpik yüzme havuzu ve saunalarla, Sporcuların fiziksel profil ve kapasitelerinin ortaya konulması ile antrenman veya  müsabaka esnasında meydana gelebilecek sakatlanmaları önlemektedir. Toplam 41.824 metrekarelik kapalı alan bulunan spor merkezimizde; 2.500 kişilik Kapalı Spor Salonu, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, 2 Adet Squash Salonu, Fitness Salonu, Aerobik Salonu, Dans Salonu, Sauna, Buhar Odası bulunmaktadır” şeklinde bilgilendirme yaptı.

Lavanta Tepesi Otel’in sahip olunan bu imkanlar ile, yerli ve yabancı spor kulüplerince kamp merkezi olarak tercih edildiğini belirten cüce, hatta “şu Anda Kazakistan Taek Vando Milli Takımı Kampı İle Türkiye Güreş Federasyonu Antrenör Gelişim Eğitimi Kampının otelde gerçekleştirildiğini sözlerine ekledi.

Gezide Otelin Satın alma, Depo, Çamaşırhane, Sauna, Yüzme Havuzu, Hamam, Toplantı Salonları, Mutfak, İdari Ofisler, Resepsiyon, Odalar, Kahvaltı Salonu, Teras Restoran Ve Kafeterya Bölümleri gezildi.