Yayın Tarihi: 30.08.2023 23:02
Antalya Belek Beach Otel yönetimi Eğirdir Meslek Yüksekokulu’nda kariyer günü etkinliği düzenledi.
Belek Beach Otel İnsan Kaynakları Müdürü İsmail Kocaer ve Aşçıbaşı Okan Erbaş’ın katılımıyla gerçekleşen etkinliğin saat 13:00 de ki birinci bölümü Aşçılık Ve Turizm Ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencilerine yönelik düzenlendi
Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Hüseyin Duman ile bölüm öğretim elemanları öğretim görevlileri Atilla Gökdemir, Fatih Herdem, İlhami Morçin, Gülsüm Kasap Ve Md. Yrd.  Çetin Meydan’ında katıldığı ilk bölüm oturumunda öğrencilere konaklama sektörünün yapısı, iş ve kariyer imkanları, Belek Beach Otel’in öğrencilere sunabileceği fırsatlar hakkında bilgiler verildi. 
Etkinliğin saat 14:30 de başlayan ikinci bölümüne ise Büro Yönetimi Ve Yönetici Asistanlığı, İnsan Kaynakları ve Muhasebe programları öğrencileri ile öğretim elemanları, Dr. Öğr. Üyesi Merve Paçacı, Dr. Öğr. Üyesi Hatike Koçar Uzan, Dr. Öğr. Üyesi Fatime Gül Oktay Atsatan katıldılar. Belek Beach Otel İnsan Kaynakları Müdürü İsmail Kocaer tarafında programların öğrencilerine iş ve kariyer fırsatları hakkında bilgiler verildi.
Etkinliğin sonunda Eğirdir Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’nce Belek Beach Otel İnsan Kaynakları Müdürü İsmail Kocaer ve Aşçıbaşı Okan Erbaş’a teşekkür belgeleri takdim edildi.