Yüksekokulumuzda T.C. Isparta Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğütarafından Medyayı Tanımak, Kavramak ve Kullanmak ve Madde Kullanım Riski ve Madde Bağımlılığından Korunma Konulu sertifikalı eğitim programları gerçekleştirildi.

ISUBÜ Kariyer merkezi ve T.C. Isparta Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü arasında yapılan iş birliği çerçevesinde23 Mart 2022 günü saat 10:00 da, Sosyolog Gönül Cemre ABACI tarafından Medyayı Tanımak, Kavramak ve Kullanmak konulu eğitim programı, saat 11:00 deSosyolog Rafiye ÜNAL tarafından verilen Madde Kullanım Riski ve Madde Bağımlılığından Korunma konulu eğitim programı, Şehit Komiser Osman DEMİR Konferans Salonu’nda geçekleştirildi.

Her iki etkinliğe yüz yirmi sekiz öğrenci katılım gösterdi. Program bitiminde Sosyolog Gönül Cemre ABACI ve Sosyolog Rafiye ÜNAL’a Md. Yrd. Öğr. Gör. Çetin MEYDAN tarafından teşekkür belgeleri taktim edildi.