Yayın Tarihi: 30.08.2023 23:02

21 Aralık 2022 günü Eğirdir MYO konferans salonunda iki oturum halinde gerçekleşen kariyer günü etkinliğine Aşçılık ile Turizm ve Otel İşletmeciliği programlarının öğrencileri katıldılar.

Kamelya Collection Exclusive Hotels Stratejik Yönetim Ve İnsan Kaynakları Direktörü Nuray Yıldırım, Yiyecek İçecek Hizmetleri Müdürü Erhan Akın  Dereli, Mutfak Şefi Mustafa Engin Çam ve Eğitim Müdürü Adem Çamur Kamelya Collection Exclusive Hotels markası, insan kaynakları süreçleri, terfi imkanları, lojman dahil personele yönelik uygulanan sosyal imkanlar, insan kaynakları eğitim süreçleri, maaş politikaları  konularında açıklamalarda bulundular.

Etkinlik sonunda Kamelya Collection Exclusive Hotels yöneticilerine Md. Yrd. Öğr. Gör. Çetin Meydan ve Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Hüseyin Duman tarafından teşekkür belgelerinin takdim edildi. Daha sonra Kamelya Collection Exclusive Hotels bünyesinde işletmede mesleki eğitim ve staj yapmak isteyen öğrenciler ile iş görüşmeleri gerçekleştirildi.