Yayın Tarihi: 29.02.2024 16:27

27 Şubat 2024 Salı günü Eğirdir MYO Aşçılık Programı öğrencilerine Ramada Resortby WyndhamLara Hotel tarafından workshop çalışması ve konferans yapıldı. Otel bünyesinde çalışan Mutfak Exc.SousChef Abbas IŞIK ve Asya Mutfağı kısım şefi Pakize AKÇAGÖZ tarafından gerçekleştirilen Asya Mutfağı temalı workshop çalışmalarına Aşçılık programı birinci sınıf öğrencileri katıldı. Uygulamada Asya mutfağından “Tatlı ekşi soslu tavuk, suşi çeşitleri, Çin mantısı ve muz kızartması” gibi farklı lezzetler şefler eşliğinde öğrencilerle birlikte yapıldı ve tadıldı. Konferansta ise sektör hakkında öğrenciler ile bilgi paylaşımı gerçekleştirildi. Yapılan etkinlik sonunda katılımcılara bölüm hocaları tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.