Yayın Tarihi: 30.08.2023 23:02

Eğirdir MYO da Kilit Hospitalitiy Group bünyesinde bulunan Criystal Hotels Departman müdürleri tarafından 14-15 Aralık 2022 tarihlerinde “Usta Çırak Buluşmaları” kapsamında Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Öğrencilerineuygulama eğitimleri verildi.

Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencileri Önbüro, Yiyecek İçecek Servisi ve Kat hizmetleri derslerinde görüp, yapmış oldukları uygulamaları birde Crystal Hotels bünyesindeki ilgili departman müdürleri nezaretinde pekiştirmiş oldular.

14 Aralık Çarşamba günü Yüksekokulumuz yemekhanesinde gerçekleştirilen Yiyecek- İçecek Servisi uygulamalarını Crystal Tat Beach Golf Resort&Spa Yiyecek İçecek Müdürü Dinçer Alpsoy ve Restaurant Kaptanı Gonca Çetin, Yüksekokulumuz bilgisayar laboratuvarı ve konferans salonunda gerçekleştirilen önbüro uygulamalarını ise Crystal Tat Beach Golf Resort&SpaÖnbüro Müdürü Hamza Dal, Odalar Bölümü Operasyon Müdürü Fatih Aktaş verdi. 15 Aralık Perşembe günü ise Yüksekokulumuz ile işyeri eğitimi protokolü bulunan bölgemizdeki turizm tesislerinden Fulya Pansiyonda Housekeeping uygulaması eğitimi verildi. Eğitim Crystal Flora Beach Resort Housekeeper Esra Toplu tarafından gerçekleştirildi.