Eğirdir Turizm Fakültesi tarafından organize edilen 01 Mart Salı günü fakülte  konferans salonunda düzenlenen Jolly Tur Kariyer Günü Etkinliğine, Eğirdir MYO Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğretim görevlileri Çetin MEYDAN ve İlhami MORÇİN nezaretinde Turizm ve Otel İşletmeciliği öğrencileri ile katılım sağlandı.

Jolly Tur Akdeniz Bölgesi Rehberler Sorumlusu Ramazan KOPARAL,Ege Bölgesi Rehberler Sorumlusu Selim FAZLIOĞLU ve İnsan Kaynakları Yetkilisi Berrin ATAY’ın katılımıyla gerçekleştirilen konferansın ardından öğrencilerin iş başvuruları alınarak, mülakatlar gerçekleştirildi. Etkinliğin ardından Jolly Tur yetkililerine Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi. Ali DALGIÇ tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.