Yayın Tarihi: 01.01.2024 15:11

Kilit Hospitality Group bünyesinde yer alan Crystal Hotels ve Nirvana Hotels ile EĞİRDİR Meslek Yüksekokulu arasında yapılan iş birliği çerçevesinde, okulumuz Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümünde yer alan Aşçılık, Turizm ve Otel İşletmeciliği programlarında yer alan uygulamalı dersler kapsamında hem malzeme hem eğitim desteği sağlanmaktadır.

24 Aralık 2023 Çarşamba günü Eğirdir MYO da Kilit Hospitality Group tarafından workshop çalışmaları ve konferanslar düzenlendi. Gün boyu farklı oturumlarda KHG iletişim ve eğitim Direktörü Adil GÜRKAN öğrencilere mesleki tecrübelerini aktardıktan sonra KHG bünyesinde bulunan yirmi bir konaklama tesisi ile ilgili bilgi verdi. KHG İK Direktörü İhsan SOMUNCU ise işe alım süreci, mülakat ve personel eğitimleri konusunda öğrencileri bilgilendirdi. Daha sonra Kurum bünyesinde çalışan Departman müdürlerinden Crystal Flora İk Müdürü Burcu MERİH, Crystal Flora F&B Müdürü Arif YAVAŞ, Crystal Centro House Keeper Pınar Duman GÜMÜŞ departmanlarındaki iş süreçlerini ve mesleki tecrübelerini öğrencilere aktardı.

Aynı zamanda Kilit Hospitality Group bünyesindeki Crystal Waterworld Aşçıbaşı TAŞFED Milli takım Direktörü Abdi GÜNDÜZ ve Crystal Waterworld Sous Şefler Engin GÜRDAL, Cengiz ÖZCAN, İbrahim KORKMAZ, Levent AYDIN, Cihan GÜNDÜZ, Mesut KORKMAZ tarafından Yüksekokulumuz uygulama mutfağında Türk Mutfağı ve Dünya Mutfaklarından seçme ürünler üzerine workshop çalışmaları yapıldı.

Yapılan etkinliklere MYO Müdürü Öğr. Gör. Mustafa GÖK,ve bölüm hocaları katılım sağladı. Etkinlik sonunda katılımcılara teşekkür belgeleri verildi.