Yayın Tarihi: 30.08.2023 23:02

Eğirdir Meslek Yüksekokulu Öğrenci Topluluğu’nun 12 Kasım 2022 Cumartesi günü düzenlediği etkinlikle öğrenciler, bölgemizi gezerek keşfetmeye ve tanımaya başladılar. Etkinlik kapsamında Kasnak Meşesi Tabiatı Koruma Alanı ve Kovada Gölü Milli Parkı gezisi düzenlendi.

Geziye, Eğirdir Meslek Yüksekokulu Öğrenci Topluluğu Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Ahmet BÜYÜKKÜPCÜ, Öğr. Gör. İbrahim DEMİRTAŞ ve öğrenciler katıldı.

Sabah saatlerinde Yukarı Gökdere Köyü’nde Köy Muhtarı Ahmet SARI öğrencilerimizi karşılayarak su ve elma ikramında bulundu.  Kasnak Meşesi Tabiatı Koruma Alanı’nda gerçekleşen yürüyüşte Isparta Şube Müdürlüğü Kovada Gölü Milli Park Şefliği Mühendisleri tarafından dört yüz yaşındaki Koca Kasnak Ağacı, Kasnak Meşesi Tabiatı Koruma Alanı ve biyo çeşitlilik hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Ormanda bol bol fotoğraf çekildikten sonra Kovada Gölü Milli Parkı’na geçildi.

Kovada Gölü Milli Parkı’nda küçük ve büyük parkur da yapılan yürüyüşte İskele ve Seyir Terasında sonbaharın sunduğu renk harmonisi fotoğraflandı.