Yayın Tarihi: 04.01.2024 08:41

Eğirdir MYO Müdürü Öğr. Gör. Mustafa GÖK ve bölüm öğretim elemanları, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü ile İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü öğrencileri bölgenin güzide ve kurumsal işletmesi olan Gülbudak A.Ş’yi ziyaret etti.

Ziyarette Gülbudak A.Ş ikinci kuşak yöneticilerinden Buse İNCE şirketin kuruluşu geçmişi ve mevcut faaliyetleri hakkında öğrencilere bilgi verdi. Bilgilendirmenin ardından Gülbudak A.Ş İnsan Kaynakları Müdürü Esra AYDIN öğrencilere insan kaynakları ve muhasebe departmanlarının şirketler açısından öneminden bahsetti. Ardından Eğirdir MYO Müdürü Öğr. Gör. Mustafa GÖK Gülbudak A.Ş’nin bölgeye katkısını ve işletmede mesleki eğitim sürecindeki desteklerini dile getirdi.Etkinliğe  Gülbudak A.Ş Muhasebe Müdürü Yasemin HOBAN, diğer şirket çalışanları ve Gülbudak A.Ş’de Eğirdir MYO İşletmede Mesleki Eğitimini devam ettiren öğrencilerde katılım sağladı. Okulumuz mezunlarından işletmede mesleki eğitimini Gülbudak A.Ş’de tamamlamış ve istihdam edilmiş olan Osman Yaşar söz alarak uygulamalı eğitimde ve sektörde dikkat edilmesi gereken hususları öğrencilerle paylaştı.

Son olarak geniş bir alanda 1500 kişiyle hizmet veren Gülbudak A.Ş tesisleri gezdirilerek öğrencilere bilgi verildi.