Yayın Tarihi: 07.01.2025 11:57

26 Aralık 2024 Perşembe günü Eğirdir MYO Aşçılık Programı Birinci Sınıf Öğrencilerinin Endüstriyel mutfak hakkında bilgilenmeleri için SDÜ Yemekhane Mutfağı’na düzenlenen teknik gezide; öğrenciler yiyeceklerin satın alma, teslim alma, depolama, ön hazırlık, menü planlama, üretim, yemek servisi ve bulaşık aşamalarını bizzat yerinde gözlemleyerek deneyim kazandılar.

Eğirdir MYO Aşçılık Programı Öğretim görevlileri Hüseyin Duman ve Atilla Gökdemir’in nezaretinde gerçekleşen teknik gezide SDÜ Yemekhane Mutfağı Aşçıbaşı Alim Çimenkaya öğrencilere mutfağın işleyişinin yanı sıra üretimde kullanılan ekipmanlarla ilgili bilgiler verdi.

Teknik geziden memnun olarak ayrılan öğrenciler, bu tip gezilerin devam ettirilmesini isteyerek Eğirdir MYO Müdürlüğü ve Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanlığına teşekkür etiler.