26
Aralık 2024 Perşembe günü Eğirdir MYO Aşçılık Programı Birinci Sınıf
Öğrencilerinin Endüstriyel mutfak hakkında bilgilenmeleri için SDÜ Yemekhane
Mutfağı’na düzenlenen teknik gezide; öğrenciler yiyeceklerin satın alma, teslim
alma, depolama, ön hazırlık, menü planlama, üretim, yemek servisi ve bulaşık
aşamalarını bizzat yerinde gözlemleyerek deneyim kazandılar.
Eğirdir
MYO Aşçılık Programı Öğretim görevlileri
Hüseyin Duman ve Atilla Gökdemir’in nezaretinde gerçekleşen teknik gezide
SDÜ Yemekhane Mutfağı Aşçıbaşı Alim Çimenkaya öğrencilere mutfağın işleyişinin
yanı sıra üretimde kullanılan ekipmanlarla ilgili bilgiler verdi.
Teknik geziden memnun olarak ayrılan öğrenciler, bu tip gezilerin devam ettirilmesini isteyerek Eğirdir MYO Müdürlüğü ve Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanlığına teşekkür etiler.