Yayın Tarihi: 30.08.2023 23:02

Eğirdir Meslek Yüksekokulu Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı birinci sınıf öğrencileri olarak Mutfak Sanatlarına Giriş ve Mutfak Kalite Yönetimi dersleri kapsamında verilen teorik bilgilerin uygulamada görülmesi amacı ile 19 Aralık 2022 Pazartesi günü SDÜ Merkez Mutfağına teknik gezi düzenlenmiştir. Öğrencilerimize SDÜ mutfak sorumlusu Executive Chef Alim Çimenkaya tarafından bilgilendirmeler yapılarak, mutfakta bulunan endüstriyel ekipmanlar tanıtıldı ve ekipmanların kullanımı anlatıldı. Aynı zamanda Mutfağın bölümleri olan teslim alma, depolar, sebze hazırlık, pastane, kasaphane, soğuk mutfak, sıcak mutfak ve bulaşıkhane ile yemek hizmeti verilen alanlar gezdirilmiş ve burada yapılan üretimlerle ilgili ayrıntılı bilgiler verilmiştir. Teknik geziye bölüm öğretim elemanları Öğr.Gör.Hüseyin Duman, Öğr.Gör.Atilla Gökdemir ve Öğr.Gör.Fatih Herdem katılım göstermiştir.