Akdeniz Şefler Kulübü Derneği tarafından düzenlenen Uluslararası Gastronomi ve Mutfak Yıldızları Buluşması’23 organizasyonunda Eğirdir Meslek Yüksekokulu Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı Öğrencisi İsmehan Nur DİKBAŞ birinci olmuş ve altın madalya kazanmıştır.
Gençler Pratik Ekip Yarışmasında “Kapalı Kutu” olarak yapılan yarışmada öğrencimiz çıkan ürünleri en iyi şekilde yapmış (Steak Tartar, Bonfile Izgara, Karamel Sosuyla Eşlik Eden Kakaolu İrmik Tatlısı) Jürinin değerlendirmesi sonucunda birincilik kazanmıştır.
Eğirdir Meslek Yüksekokulu olarak öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.