Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesinde 2019-2020 ile 2020-2021 Eğitim Öğretim yıllarında öğrenim gören öğrencilerin mezuniyet töreni 15 Ekim 2021 tarihinde Isparta Atatürk Şehir Stadyumunda gerçekleştirildi. Eğirdir Meslek Yüksekokulundan mezun olan öğrencilerimiz de törene katıldı. Meslek Yüksekokulumuz Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı  2019-2020 eğitim öğretim yılında  Ayşe Tuğba KARAOĞLU ve 2020-2021 eğitim öğretim yılı  Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü Muhasebe ve Vergi Programında Betül AYGÜN okul birincisi oldular.  Isparta Valimiz Sayın Ömer SEYMENOĞLU, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İbrahim DİLER ile Isparta Milletvekilimiz Sayın Mehmet Uğur GÖKGÖZ okul birincisi olan dereceye giren öğrencilerehediyelerini takdim ettiler. Bu yılın okul birincisi  Muhasebe ve Vergi Programı mezunu Betül AYGÜN okulumuzda yapılan törende yaş kütüğüne mezuniyet plaketini çaktı. Okulumuzdan mezun olan tüm öğrencilerimize bundan sonraki yaşantılarında ve meslek hayatlarında sağlık ve başarılar dileriz.