Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof.Dr. İbrahim DİLER, Rektör Yardımcımız Sayın Prof.Dr. Yıldız BOLAT, Rektör Yardımcımız Sayın Prof.Dr. Hüseyin FAKİR, Genel Sekreterimiz Sayın Öğr.Gör. Sefer KUTLU, Eğirdir Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Öğr. Gör. Mustafa GÖK, Müdür Yardımcılarımız Öğr.Gör. Mehmet DUMLUPINAR, Öğr. Gör. Çetin MEYDAN tüm akademik ve idari personel ile okulumuzda görev yapıp emekli olan personellerin katılımıyla 30 Kasım 2021 tarihinde saat 12:00’de Eğirdir İlçesi’nde Pehlivan Restaurant’ta öğle yemeği yenildi. Yemeğin ardından konuşma yapan Rektörümüz Sayın Prof.Dr. İbrahim DİLER “Yemeği organize eden Eğirdir Meslek Yüksekokuluna yeni katılan akademik personellerden Dr. Öğr.Üyesi Merve PAÇACI, Öğr. Gör. Serhat DURANAY, Öğr. Gör. Gülsüm KASAP, Öğr. Gör. Fatih HERDEM’ e  bu organizasyondan dolayı teşekkür ederek akademik yaşantılarında başarılar diledi. Akademik alanda yeni planlarını, projelerini hayata geçirmelerini Üniversiteyi ileriye taşımaları temennisinde bulundu. Turizm ve aşçılık olmak üzere tüm emek veren hocalarımıza Üniversite Rektörü sıfatıyla kalbi teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum.  Emekli olan arkadaşlarımıza okulumuzun bir hediyesi olarak 25 yıl anısına 30 yıl anısına şeref plaketi vereceğiz. İnşaallah daha güzel etkinliklerde sizlerle buluşmak üzere teşekkür ediyorum dedi. Meslek Yüksekokulumuzun çeşitli kademelerinde hizmet vererek emekli olan Nejla ÖZONGUN, Mehmet KARAKOÇ, Mahmut DEMİRBAŞ,   Ahmet Fatih OĞUZTÜRK , Mustafa ÖZTAŞ’a  Rektörümüz, Rektör Yardımcılarımız ve Genel Sekreterimiz tarafından plaket takdiminde bulunuldu. Emeklilerimize bundan sondaki yaşantılarında sağlık ve mutluluklar dileriz.