Yayın Tarihi: 30.08.2023 23:02

Eğirdir Meslek Yüksekokulu Turizm Ve Otel İşletmeciliği Programı Öğrencilerine yönelik seyahat acenteciliği mesleği, havayolu taşımacılığı ve biletçilik, tur rehberliği konularında konferans düzenlendi.

Eğirdir MYO Şehir Komiser Osman Demir Konferans Salonu’nda 04 Ocak 2022 Salı günü gerçekleştirilen konferansa, konuşmacı Olarak Isparta‘ da faaliyet gösteren Saporta Turizm Seyahat Acentesi Sahibi Sedef Yazıcıoğlu ve         Tur Rehberi Güven Gültekin katıldılar.  Konferansta seyahat acenteciliği mesleği, nasıl seyahat acentesi açılabileceği, tur rehberliği ve acente ilişkileri, nasıl tur rehberi olunabileceği, seyahat acenteciliği ve tur rehberliğinin geleceği konularına değinildi.

Eğirdir Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Mustafa Gök, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğretim görevlileri Çetin Meydan, İlhami Morçin ve Gülsüm Kasap ile öğrencilerin katıldığı konferans sonunda Md. Yrd. Öğr. Gör. Çetin Meydan tarafından Saporta Turizm Seyahat Acentesi sahibi Sedef Yazıcıoğlu ve      Tur Rehberi Güven Gültekin’e teşekkür belgeleri taktim edildi.