Eğirdir Meslek Yüksekokulu’nda “Sektörel Buluşmalar” kapsamında 23 Aralık 2021 Perşembe günü saat: 12:00 de Eğirdir MYO Şehit Komiser Osman Demir Konferans Salonu’nda konferans düzenlendi. Konuşmacı olarak Kaya Hotels& Resorts İK.Direktörü Arzu Raziye Yuncu, Kaya Palazzo Golf Resort Aşçı Başı Atilla Çetiner, Yiyecek İçecek Müdür Yard. Serdar Erdem, Kaya Belek HotelSousChefİsmail Güngör’ünkatıldığı konferansa; Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Aşçılık ve Turizm ve Otel İşletmeciliği Programlarının Öğretim Görevlileri Hüseyin Duman, Atilla Gökdemir, Fatih Herdem, İlhami Morçin ve öğrenciler katılım gösterdiler. İK. Direktörü ve Şefler tarafındanKaya PalazzoGolf Belek ve Kaya Belek Hotelde öğrencilere sunulan çalışma imkânları hakkında bilgiler verdikten sonra Şefler Sektördeki tecrübelerini öğrencilerle paylaştılar. Öğrencilerle soru cevap şeklinde devam eden Konferans sonunda konuşmacılara teşekkür belgesi takdim edildi.