Eğirdir Meslek Yüksekokulu’nda “Sektörel Buluşmalar” kapsamında  “Calista Luxury Resort Hotel ve Kariyer İmkanları” konulu konferans düzenlendi. Konferansa Calista Luxury Resort Hotel İK Müdürü Özgül Ekmekçi, Mutfak SousChef Gökhan Çirkin, F&B Müdürü Hayri Kayhan katılarak Calista Luxury Resort Hotel’de öğrencilere sunulan çalışma imkanları hakkında bilgiler verdiler.22 Aralık 2021 Çarşamba günü saat: 14:00 de Eğirdir MYO Şehit Komiser Osman Demir Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe Otel lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Aşçılık ve Turizm ve Otel İşletmeciliği Programlarının öğretim görevlileri Çetin meydan, Hüseyin Duman, Atilla Gökdemir, Fatih Herdem, Gülsüm Kasap ve öğrenciler katılım gösterdiler. Konferansın sonunda teşekkür belgeleri verildikten sonra Calista Luxury Resort Hotel yetkilileri öğrenciler ile İşyerinde Mesleki Eğitim ve Staj için iş görüşmelerini gerçekleştirdiler.