Yayın Tarihi: 30.08.2023 23:02

Eğirdir Meslek Yüksekokulu’nda “Sektörel Buluşmalar” kapsamında  “Adenya Hotel Resort & Spa ve Kariyer İmkanları” konulu konferans düzenlendi. Konferansa Adenya Hotel Resort & Spa İK Müdürü Uğur YARDIM katılarak kurumlarında öğrencilere sunulan çalışma imkânları hakkında bilgiler verdi. Daha sonra öğrenciler Adenya Hotel Resort & Spa’ çalışmak için CV doldurup iş görüşmesi gerçekleştirdiler. 

02 Mart 2022 Çarşamba günü saat: 14:00 de Eğirdir MYO Şehit Komiser Osman Demir Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Aşçılık ve Turizm ve Otel İşletmeciliği Programlarının öğretim görevlileri Çetin Meydan, Hüseyin Duman,  Fatih Herdem ve öğrenciler katılım gösterdiler.

Konferans sonunda “Adenya Hotel Resort & Spa” ile İşyeri Eğitimi Protokolü İmzalandı. Protokolü Eğirdir Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü adına Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Mustafa GÖK, Adenya Hotel Resort & Spa adına İnsan Kaynakları Müdürü Uğur YARDIM imzaladı.

Değerli katılımcıya öğrencilerimize verdikleri desteklerden ve üniversitemizle birlikte yaptıkları iş birliklerinden dolayı teşekkür ederiz.