Eğirdir Meslek Yüksekokulu öğrencilerine 29.12.2022 tarihinde saat 10.30’da  Şehit Komiser Osman DEMİR Konferans Salonunda Emekli Piyade Albay Gökhan Hüseyin ÖZBEK tarafından “Savunma Sanayinin Millileştirilmesinin Önemi” konulu konferansta Türkiye’nin Jeopolitik ve Jeostratejik Değeri, Ulusal Güvenlik, Savunma Sanayi Kavramı Dönemleri ve Temeli, Savunma Sanayi Ürünleri ve Teknolojileri, Milli Savunma Sanayinin Önemi ve Doğrudan Getirileri, Savunma Sanayi İthalatının Dezavantajları konularında bilgiler verdi. Konferansa Eğirdir Kaymakamı Adem ÇELİK, Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK, Eğirdir Halk Eğitim Müdürü Ali ŞANAL, Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Mustafa GÖK ile akademik personel ve öğrenciler katıldı. Konferansın sonunda Eğirdir Kaymakamı Adem ÇELİK tarafından Emekli Piyade Albay Gökhan Hüseyin ÖZBEK’e çiçek takdim edildi. Ardından Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Mustafa GÖK tarafından Teşekkür Belgesi takdim edilerek katılımcılara teşekkür edildi.