19 Ağustos 2019 Pazartesi

Eğirdir Meslek Yüksekokulunda Konferans Salonu Açılışı Yapıldı Ve İftar Yemeği Düzenlendi.

24 Mayıs 2019 Cuma 15:01 tarihinde eklendi | 212 defa okundu

22.05.2019 Perşembe günü Yüksekokulumuz Şehit Osman DEMİR Konferans Salonunun şehit ailesinin de katılımıyla açılış töreni düzenlendi. 1971 yılında doğan Osman Demir ilk, orta ve lise öğrenimini Eğirdir’de tamamladı. Polis okulunu Balıkesir’de bitirdi. Sırasıyla başbakanlık koruma şubesinde, Bitlis ve Konya’da görev yaptı. 2009 yılında Siirt İli Terörle Mücadele şubesine emniyet müdürlüğüne atandı. 15 Temmuz 2011’de bu aziz ülkenin güvenlik ve bekası için Siirt’te şehit düştü.

Şehit Osman DEMİR Konferans Salonunun açılışının ardından Yüksekokulumuzdan 2018-2019 eğitim-öğretim yılında dereceye girerek mezun olan öğrencilere plaket takdiminde bulunuldu.

Ardından Yüksekokulumuz bahçesinde, ilçe müftüsü sayın Mustafa TÜRKÖZ tarafından okunan dua ile protokol üyeleri, öğrenciler, akademik ve idari personelin katılımıyla  iftar yemeği düzenlendi.

Tanıtım Broşürü