Yayın Tarihi: 22.12.2023 14:18

Yüksekokulumuz Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü tarafından İşletmede Mesleki Eğitime gidecek öğrencilerin bilgilendirilmesi ayrıca ikinci sınıf öğrencilerin otel tercihlerinin belirlenmesi ve birinci sınıf öğrencilerinin de yaz döneminde çalışabilecekleri otelleri tanımaları amaçlı “İstihdam Fuarı” yapıldı. Fuara Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Yılmaz ÇATAL, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ramazan ÖZÇELİK, Genel Sekreter Yardımcısı Dr.N.Fıratcan ÇINAR, Corenden Hotels&Resort, Ramada Resort Lara, Aydın Bey Group Hotels, Trendy Lara Hotel, Lale Pansiyon yöneticileri, Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Mustafa GÖK, Bölüm öğretim elemanları ve Aşçılık programı öğrencileri katıldı.

Bahar döneminde İşletmelerde Mesleki Eğitime gidecek öğrenciler ile katılan işletme yetkilileri mülakat yaparak çalışacakları öğrencileri belirlediler. Ayrıca okulumuzdaki bütün bölümlerdeki birinci sınıf öğrencileri ile iş görüşmeleri yaptılar. Rektörümüz tüm standları gezerek mülakat süreçlerini yerinde inceledi. Öğrencilerimizin işyeri eğitimine katkı sağlayan İşletme yetkililerine ve Aşçılık Programı Uygulama Mutfağına ekipman desteği sağlayan Ramada Otel Yetkilisine Rektörümüz Prof.Dr. Yılmaz ÇATAL tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.